Resultaten voor film productie

   
   
 
film productie
De spektakel-musical 40-45, een productie van Studio 100.
Om het grootse technische concept van de voorstelling, inclusief rijdende tribunes, te kunnen huisvesten werd in Puurs het Studio 100 Pop-Up Theater gebouwd, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.
film vacatures
Holland Film Nieuws In productie.
Nieuws In productie. In productie 02 mei 2019 Nanneke Koning. Oude en nieuwe gezichten in Onze jongens in Miami. De Platina Film voor Verliefd op Cuba nog maar net opgeborgen, presenteerde Johan Nijenhuis gisteren in Amsterdam de cast van zijn volgende film: Onze jongens in Miami.
videoproductie
In productie: KID, een film van Fien Troch Prime Time.
In productie: KID, een film van Fien Troch. Kid vertelt het verhaal van de vrolijke Kid, zijn broer Billy en hun moeder die onder hun drietjes op een boerderij wonen. Met weinig middelen probeert Mama er een warm liefdevol nest van te maken en dat leidt tot grappige en absurde situaties.
producer
Productie/film.
Hieronder vindt u een informatiefilm over onze productie. Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan s.v.p. contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden, via tel.
trein
Onderwijskiezer.
De opleiding focust op alle deelaspecten van het film maken: scenarioschrijven, regie, camera, licht, geluid, montage en productie. De ploeg staat centraal in de organisatie. Studenten werken niet alleen mee aan de projecten van medestudenten van het eigen jaar, maar ook in die van andere studiejaren en aan de afstudeerprojecten van de masterstudenten.
Eneco
NEWTON film creatieve documentaire film productie.
DOCUMENTAIRE FILM PRODUCTIE admin 2019-01-23T2153160000.: NEWTON film CREATIEVE DOCUMENTAIRE PRODUCTIE. NEWTON film produceert onafhankelijke creatieve documentaires met een sociaal maatschappelijk karakter. NEWTON films ervaring, professionele aanpak en betrokkenheid bij zowel crew als personages gedurende het hele proces van de film is de sleutel voor succes.
andalusie
Bedrijfsfilms laten maken Storycatchers.
Bedrijfsfilms zijn al lang geen saaie videos meer. Steeds meer bedrijven stellen vast dat ze met een boeiende film of videoreportage hun bedrijf positief in de kijker kunnen zetten. Vandaag vormt video een noodzakelijk onderdeel binnen elk degelijke videomarketing of communicatieplan.
bedrijfspresentatie
Home Eyeworks Film TV Drama.
NL FR EN. NL FR EN. URBANUS DE VUILNISHELD 27 FEBRUARI IN DE BIOSCOOP. Eyeworks Film TV Drama Fabriekstraat 43 1930 Zaventem België 32 2 711 42 50 drama.belgium@eyeworks.tv. Volg ons op. Privacy beleid Algemene voorwaarden. Site by Making Pages.
Antwerpen
Broerz Film Productie Realisatie BroerZ.
Als het om veiligheid gaat bijvoorbeeld.Maar graag ook losjes, wild of tongue-in-cheek als het kan, en uiteraard als de film of campagne erom vraagt. Of het nu gaat om reclame, instructie, campagne of event registraties, BroerZ gaat voor origineel, inspirerend en doeltreffend.
dvd productie
Filmproducent Wikipedia.
George Lucas, producent van onder meer Star Wars. Een filmproducent is een persoon die verantwoordelijk is voor de productie van een bepaalde film. Hij is degene die de financiën en de organisatie van een film overziet en op zoek gaat naar de financiële middelen, dit kan zowel bij de overheid als bij privépartners zijn, op nationaal en internationaal niveau.
kbc
film productie.
Verder is er ook de mogelijkheid om een stage te doen binnen de audiovisuele mediasector. Als afgestudeerde in de afstudeerrichting Film en Televisiestudies kan je aan de slag bij omroepen en in een ruime waaier aan mediabedrijven die zich bezighouden met de productie, distributie en vertoning van film en televisieproducten.
schilderijen
Filmproductie en fotografie Kasteel van Belil.
Tax shelter is een fiscale regeling die de productie van audiovisuele en cinematografische werken aanmoedigt. Belgische en buitenlandse bedrijven die in België zijn gevestigd kunnen hierdoor investeren in werken die bestemd zijn voor bioscoop of televisiegebruik en als tegenprestatie van een fiscaal voordeel genieten.

Contacteer ons