Meer resultaten voor vacatures tv productie

   
   
 
vacatures tv productie
TvBastards Jobs.
Stagiaires productie en redactie vanaf zomer 2016.: TvBastards zoekt voor de ontwikkeling en productie van verschillende televisieprogrammas stagiaires productie en redactie. Als stagiaire redacteur verzorg je de research en redactie van een televisieprogramma en word je actief betrokken bij de ontwikkeling en de uitwerking van verschillende programmaonderdelen.
lenen berekenen
Media Productie-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Beoordelen van concepten en producties van TV en radiocommercials, online video, outdoor uitingen, advertenties. Gesponsord vacature opslaan. BASF Antwerpen N.V. Antwerpen stad 2040. Je hebt grote affiniteit met social media tools en interesse in de laatste nieuwe trends inzake communicatietools en softwarepaketten. Gesponsord door BASF vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Indienen. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Media Productie.
huet
Productiehuis-vacatures juli 2018 Indeed.com.
CultuurNet 26 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Antwerpen stad. Stage redactie / productie / montage. Geronimo Bvba Antwerpen. Geronimo is een jong productiehuis vol enthousiaste tv-makers. Met onze programmas zijn we vertegenwoordigd op de belangrijkste Vlaamse zenders.
mazouttank verwijderen
TV Productie vacatures in Nederland Careerjet.nl.
CONTENT DIRECTOR HEAD OF CONTENT. Producer bij een reclame of productiebureau Je hebt ervaring met de productie van radio, tv Vast AMSTERDAM Productie Video Social Advertising Digital Senior Vacature ID. Ontvang e-mail alerts van de laatste. TV Productie vacatures in Nederland.
vochtbestrijding gent
VACATURE: Tourmanager Productie-assistent RUN TELL SECRECY publiq.
Leiding nemen over tijd reisplanning van bands op tournee clubshows festivalshows. Voorbereiding opstellen van call-sheets voor crew muzikanten voor de dag van shows, in overleg met hoofd productie. Leiding nemen over schema van promotionele activiteiten op venue of op andere plaatsen: TV, radio, pers-interviews, etc.
Tv-vacatures in Antwerpen provincie juli 2018 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Tv.
Productie Uitvoerend Media Uitgeverijen TV vacatures NationaleVacaturebank.nl.
1442 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Productie Uitvoerend in de branche Media Uitgeverijen TV. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
JOBS MEDIALAAN.
Programmatie / Productie. Getoond: vacatures 1 10 van 22. Junior Press Officer TV Radio. Als Junior Press Officer maak je deel uit het van het communicatieteam van MEDIALAAN en de Persgroep Publishing en rapporteer je rechtstreeks aan de Senior Press Officer TV Radio.
Vacatures mediarte.
Jobs Opleidingen Ondernemingen Dossiers Talent. Jobs Opleidingen Ondernemingen Dossiers Talent. Zoeken Log in. Werkgever en op zoek naar nieuw talent? Plaats hier je vacature! Landsroemlaan 20, 1083 Brussel. Tel: 32 2 428 17 11. Volg ons op. Plaats een vacature.
GEZOCHT Panenka.
Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent? Beschik jij over een brede algemene kennis, zoek jij nog een extra sponsor om de Turteltaks te kunnen betalen, of wil je gewoon eens een praatje slaan met Adriaan? Schrijf je dan hier in voor het derde seizoen! Schrijf je in. Panenka is vaak op zoek naar gemotiveerde stagiairs in het kader van een opleiding of via een mediastage van Mediarte. Denk je dat jij volledig tot je recht komt bij een creatief productiehuis? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar stage@panenka.tv met een motivatie en eventuele CV. Je komt in een fijne werksfeer terecht vol met gemotiveerde en getalenteerde mensen die allen maar één doel hebben: fantastische televisie maken. Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Contacteer ons