Op zoek naar korte film maken?

   
   
 
korte film maken
Het eerste en enige kortfilmmagazine in Vlaanderen. Kortfilm.be Kutfilm.be.
Een avondvullend programma kortfilms tijdens cultfestival Offscreen. Win tickets via deze pagina. Gedurende tien dagen tonen makers hun werk en gaan met het publiek in dialoog over inspiraties en werkmethodes. Internationaal Film Festival Rotterdam 2019. Belgische producties in première op het prestigieuze filmfestival van Rotterdam.
videoproductie
KORTFILM workshops en projecten Villa Basta.
Alle aspecten van het film maken nemen ze zelf in handen: van het script tot de regie, het acteerwerk, het camerawerk, de belichting tot en met de montage. In elk stadium van het proces werken de deelnemers onder begeleiding van een professionele videomaker en met professioneel materiaal.
Leeuwarden
Promotiefilm maken? Korte, krachtige promotiefilms Your Productions.
Café / Restaurant / Loungebar. Waarom een promotiefilm laten maken? Film is één van de beste marketing tools. Met de komst van social media zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om een enorm publiek te bereiken met een klein budget.
Generators
film en tv regisseur en producent.
fietsleasing
Korte film maken Acteer en Meer.
Korte film maken. In 6 weken tijd wordt er met een groep van maximaal 8 deelnemers een korte film gemaakt. Het hangt af van de keuze van de deelnemers waar wij de opnames gaan maken: binnen met of zonder greenscreen of buiten.
prive sauna last minute
Nieuwe Competitie 4 Noordelijk Film Festival.
Een perfecte start dus na de opleiding voor het maken van een onafhankelijke korte film. De titel werd uiteindelijk Ik was pas 14 en de kunstzinnige documentaire ging glansrijk in première op de openingsavond van het festival. In aanvulling op de film werd een expositie met portretten uit de film op een schip ingericht dat naast De Harmonie lag gedurende het festival.
Ranking
Distributie Go Short 5 9 april 2017.
Go Short en Guido Hendrikx produceren samen een film van 6 minuten voor het voorfilmcircuit. Guido Hendrikx won in 2015 de VEVAM Go Short Award voor beste Nederlandse korte film en in 2016 de Special Jury Award for Dutch Documentary op IDFA met Strangers in Paradise.
auto kopen
Magisto Video Editor Maker in de App Store.
Stel je een topklasse fotobewerker voor in combinatie met een geweldige videobewerker, 24/7 beschikbaar om van je fotos binnen enkele minuten een meesterlijke film te maken! De simpelste manier om van gewone fotos een boeiend verhaal te maken. Geweldige app, doet al het werk en het eindresultaat is geweldig en automatisch!
MacBook Pro
Korte verhalen gezocht voor korte films Schrijven Online.
Korte verhalen gezocht voor korte films. Door een google opdracht kwam ik op deze site terecht. Nu zijn er eerder oproepen geplaatst, waarin verhalen werden gezocht voor een film, maar daarbij ontbrakt het nog wel eens aan achtergrondinformatie. Ik zal proberen die fout in elk geval niet te maken.
speelautomaat
Pixar-animators maken emotionele korte film Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5.
De short is gemaakt door twee animators van Pixar, maar daar gebruikten Coats en Hamou-Lhadj wel hun vrije tijd voor. Het duurde dan ook zo'n' vijf jaar om de film te maken. De makers laten aan Variety weten dat het elke seconde waard was en ze er de Amerikaanse korte film mee hopen uit te breiden.
Top 10 Gratis Video Apps voor Smartphone en Tablet.
Deze app maakt het mogelijk om korte filmpjes van maximaal zes seconden te maken en via Twitter te delen. Gezien de grote populariteit van die app heeft Instagram in 2013 besloten om het mogelijk te maken om niet alleen foto's, maar ook video's' te delen.
Kortgefilmd Lesmateriaal Wikiwijs.
Voor elektronische leeromgeving. Korte film maken V5. In dit project ga je in een tweetal een korte film maken. Deze opdracht is bedoeld om veel verschillende elementen, zoals verhaal, muziek, camera, licht, geluid en montage, te laten samenkomen in één product.

Contacteer ons