Meer resultaten voor av productie

   
   
 
av productie
MBO AV-productie 3.
MBO Allround medewerker AV-productie niveau 3. AV staat voor audiovisueel: geluid en beeld dus. Op niveau 3 wordt je opgeleid tot allround medewerker AV-productie. Je werkt dan in de ondersteuning van een technicus voor geluid, beeld of licht vaak bij voorstellingen, shows, festivals of concerten.
leasen auto
AV-productie opleiding MBO Niveau 3.
Als dat voor jou geldt, ben jij geknipt als voor de mbo-opleiding AV-productie! Tijdens de opleiding AV-productie leer je de techniek van de audiovisuele apparatuur. Je leert hoe je de apparaten veilig gebruikt en wat je moet doen als er een technische probleem ontstaat.
waar kan ik makkelijk geld lenen
AV-productie: Zoomvliet College.
Visie en Missie. Wie is wie? Nog geen keuze gemaakt? Naar de Studiekiezer Studiekiezer Aanmelden! 1 2 3 4. De opleiding tot AV-specialist is een uitdagende en dynamische studie. Van televisie tot fictie film, van documentaire t. Regelingen en procedures.
luchtgommen
Audiovisueel Specialist AV-productie opleiding MBO Niveau 4.
Als AV-specialist werk je met name als freelancer zzp'er' waarbij je vaak werkt met eigen faciliteiten. Je kunt in vaste dienst zijn, of op tijdelijke contractbasis werken. Het bedrijf waarvoor je werkt kan zelf de nodige faciliteiten in huis hebben, maar het kan ook zijn dat je voor de desbetreffende AV productie moet in of bijhuren.
Binaire puzzel
Allround medewerker AV-productie Beroepen in Beeld.
Er is ruim kans op werk in dit werkgebied" classzuid-limburg" fill-ruleevenodd" clip-ruleevenodd" fill50d8c1." Er is ruim kans op werk in dit werkgebied" classhelmond-de" peel" fill-ruleevenodd" clip-ruleevenodd" fill50d8c1." Er is ruim kans op werk in dit werkgebied" classzuidoost-brabant" fill-ruleevenodd" clip-ruleevenodd" fill50d8c1."
WC verstopt
AV Productie Grafisch Lyceum Rotterdam.
In de opleiding AV Productie van het Grafisch Lyceum Rotterdam draait het om alles wat met beeld te maken heeft: film, video en fotografie. In de opleiding Podium en evenemententechniek gaat het om de techniek bij evenementen en producties voor een live publiek.
MBO AV-productie 4.
MBO AV-productie niveau 4. AV staat voor audiovisueel: geluid en beeld dus. Overal waar je met beeld en geluid te maken hebt, kan een je met een diploma in de AV-productie een steentje bijdragen. Televisie, film, foto's' en video's' en voorstellingen zijn voor de hand liggende voorbeelden, maar soms hebben ook grote bedrijven of uitgeverijen hun eigen AV-mensen in dienst.

Contacteer ons