Resultaten voor productie assistent

   
   
 
productie assistent
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Op 7 oktober is het Voka Open bedrijvendag. Wist je dat je dit jaar ook een kijkje kan nemen achter de schermen bij VDAB?
doktersassistente
Assistent-productie.
De deelnemer moet op het einde van de opleiding in staat zijn binnen een productieteam op een veilige en efficiƫnte manier te functioneren in het kader van een theatervoorstelling of een andere live gebeurtenis. Foto Sabbattini: Sofie Van den Bulcke.
doktersassistente
Productie Assistent-vacatures in Antwerpen provincie september 2018 Indeed.com.
Assistent Projectleider trainee/schoolverlater Arendonk. Assistent Projectleider trainee/schoolverlater. Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken, productie en engineeringafdeling in. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Arendonk. Enthousiaste Productie assistent gezocht voor Music Hall!
hbo management assistent
Productie assistent Jobat.be.
Voor een productiebedrijf in regio Roeselare zijn we op zoek naar een assistent productieleider met volgende taakpakket: Je bent contactpersoon tussen werkplaatsverantwoordelijken, uitvoerend.te kunnen bieden bij vragen Je houdt toezicht, volgt op en stuurt bij aan de kwaliteit en kwantiteit van de productie door middel van tussen en eindcontroles en opvolging van de procedure van A tot Z.
Vacatures logistiek assistent
VACATURE PRODUCTIE-ASSISTENT publiq.
Vermeld ook duidelijk voor welke functie je solliciteert. Deel deze vacature. Facebook Twitter Linkedin. Techniek en productie Type. Gepubliceerd sinds 12/01/2018. maak het mee. Op vraag van de Vlaamse overheid maken we bij publiq elke dag werk van deze missie.
doktersassistente
Productie Assistent-vacatures september 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Agristo. Klarafestival zoekt productie assistent e nov-apr. Festival van Vlaanderen Brussel / Klarafestival. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. CultuurNet 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Klarafestival zoekt productie assistent e jan-apr.
procesoperator
Productieassistent televisie beroep kiesjestudie.nl.
Voorbeelden van werkzaamheden: bereidt werk voor en plant het werk, controleert de voortgang van de werkzaamheden en rapporteert hierover aan de productieleider, bewaakt de kosten, regelt medewerkers en materiaal en zorgt ervoor dat deze op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn, voert correspondentie, maakt afspraken en stelt contracten op.
arbeidsdeskundige

Contacteer ons