Op zoek naar productie assistent?

   
   
 
productie assistent
Onderwijskiezer.
Regie assistent M/V/X. Wat is, wat doet een Regie assistent? Je staat zowel de regisseur als de producer bij voor de artistieke en technische voorbereiding van een productie. Je beheert de scripten, organiseert repetities, registreert en controleert de mise-en-scène, enz.
logistiek
Eribel Productie-assistent M/V.
Je bent bereid en geïnteresseerd om je helemaal te laten onderdompelen in onze producten en technische specificaties hiervan zowel in productie als op de werf bij de plaatsing. Een dynamisch bedrijf. Marktleider en gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, verkoop en plaatsing van competente deurgehelen en binnenschrijnwerken voor de projectmarkt.
begeleider
Productie assistent Media Uitgeverijen TV vacatures NationaleVacaturebank.nl.
een inspirerende werkomgeving op het hoofdkantoor op het Hilversumse Media haar personeel een korting voor het sporten bij de sportschool op het Media Deze vacature is onderdeel van het Talent Development Program van Media verwerk je gegevens van inname in de administratie en denk je mee met de productie Als Logistics Assistent ENG Electronic News Gathering beheer Solliciteer dan op deze functie als logistics assistent trainee bij United.
doktersassistente
Theaterkrant Theaternieuws, recensies en vacatures.
DeClaus Theatertekstkritiek: Game over van Magne van den Berg. Dick Zijp: Een neutrale blik bestaat niet. Zilveren Krekels voor Jibbe Willems, Marlyn Coetsier en Marlies Schot. VVTP: Vrije theaterproducenten brengen wél oorspronkelijke musicals uit. Claudia La Conquesta del Pol Sud.
begeleider
Assistent Productieleiding: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Echter, als de productie wel veel geld te besteden heeft en bij het uitzenden ook nog veel geld verdient, dan gaat het meer de kant op van een profit productie. Bekijk hier alle vacatures Assistent Productieleiding. Mensen vonden ons op: Studeren voor Assistent Productieleiding, Assistent Productieleiding Worden, Opleidingsniveau Assistent Productieleiding, Scholing Assistent Productieleiding, Studie Assistent Productieleiding, Bijscholing Assistent Productieleiding, Omscholing Assistent Productieleiding.
productie logistiek
VACATURE PRODUCTIE-ASSISTENT publiq.
Vermeld ook duidelijk voor welke functie je solliciteert. Deel deze vacature. Facebook Twitter Linkedin. Techniek en productie Type. Gepubliceerd sinds 12/01/2018. maak het mee. Op vraag van de Vlaamse overheid maken we bij publiq elke dag werk van deze missie.
analist
Productie Assistent-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Maasland Vleeswaren bv Vacatures in Almere. Productie Assistent Parts. VDL Groep 49 reviews Eindhoven. Solliciteren op de vacature van Productie Assistent Parts? De verantwoordelijkheden van de Productie Assistent Parts bestaan o.a. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
analist
Productie assistent Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Gisteren geplaatst 40 uur MBO Assistent Wachtchef papier 3-ploegen. Om deze functie van assistent wachtchef papier in de 3-ploegendienst Arbeidsvoorwaarden Als assistent wachtchef papier in de Kortom veel variabele producten waar jij als assistent wachtchef 3-ploegen Binnen een 3-ploegendienst werk je als assistent wachtchef met veel plezier Als Assistent wachtchef ben je verantwoordelijk voorOndersteunen: samen met je collega's' aan de productie van hoogwaardige behangproducten.
arbeidsdeskundige
Vacatures Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter
Werken voor Nederland logo. Over de Rijksoverheid. Zoek in artikelen Zoeken. Het vacature overzicht wordt geladen. Vragen en opmerkingen. Heb je een vraag of een suggestie om WerkenvoorNederland te verbeteren, neem dan contact met ons op. Over deze site. Volg ons op.:
arbeidsdeskundige
Productie Assistent Het Klokhuis NTR Alle Mediavacatures.
Productie Assistent Het Klokhuis NTR. De NTR zoekt per 29 augustus 2016 voor Het Klokhuis Drama een Productie assistent m/v voor 36 uur per week. je ondersteunt de producer op productioneel gebied, zoals het plannen van faciliteiten, maken van callsheets, opnameschemas, draaiboeken, breakdowns en het verwerken van opgenomen materiaal via Avid Media Central.;
productie logistiek
Stage Productie Assistent-vacatures maart 2019 Indeed.com.
Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Stage Productie Assistent. Adecco helps more job seekers start and advance their careers than anyone else.
arbeidsdeskundige
Assistent-productie.
De deelnemer moet op het einde van de opleiding in staat zijn binnen een productieteam op een veilige en efficiënte manier te functioneren in het kader van een theatervoorstelling of een andere live gebeurtenis. Foto Sabbattini: Sofie Van den Bulcke.

Contacteer ons